Πολυχρονόπουλος: Θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει

Πολυχρονόπουλος: Θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει

Με τις αποκαλύψεις, τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες να διαδέχονται η μία την άλλη, ο άνθρωπος πίσω από τον «Άλλο Άνθρωπο», ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο «επίκεντρο» της εισαγγελικής έρευνας για τη διαχείριση των δωρεών της κοινωνικής κουζίνας, δηλώνει έτοιμος να ζητήσει συγγνώμη αν αποδειχτεί η ενοχή του και σίγουρος πως η αλήθεια θα λάμψει.

«Όσο μπορούμε αντέχουμε. Ο κόσμος πάντα ήταν δίπλα μου. Τον «Άλλο Άνθρωπο» ο κόσμος τον έφτιαξε, ούτε εγώ ούτε κανένας. Θα λάμψει η αλήθεια παιδιά, μην αγχώνεστε. Πρέπει να μιλήσω, αλλά θα μιλήσω στη Δικαιοσύνη όταν και άμα με καλέσει» είπε στο Mega ο Πολυχρονόπουλος.

«Οι άνθρωποι που έρχονται εδώ, είναι αυτοί που μας στηρίζουν, έχουν βάλει χρήματα, και ξέρουν που ακριβώς έχουν πάει. Τα τρόφιμα τα φέρνει ακόμα ο κόσμος. Θα ζητήσω συγγνώμη εάν αποδειχτεί ότι έχω κάνει κάτι, αν όχι γιατί να το κάνω; Μακάρι να ήξερα ποιος το ξεκίνησε αυτό, κάποιοι άλλοι γνωρίζουν» πρόσθεσε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ