Πολυχρονόπουλος: «Θα απέχω από τη διαχείριση του "Άλλου Ανθρώπου" μέχρι να λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη»

Πολυχρονόπουλος: «Θα απέχω από τη διαχείριση του "Άλλου Ανθρώπου" μέχρι να λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη»

Ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, με ανάρτησή του στα social δήλωσε πως αποφάσισε να απέχει από τη διαχείρισή της έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεσή του στη Δικαιοσύνη.

Ο Πολυχρονόπουλος βρέθηκε στο στόχαστο των αρχών για ξέπλυμα χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες και να δηλώνει πως θα τα ξεκαθαρίσει όλα με τις Αρχές.

H ανάρτησή του

«Εχοντας λάβει γνώση των σοβαρών κατηγοριών που αποδίδονται από την Αρχή καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες τόσο σε εμένα, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, όσο και στην μητέρα μου, Παναγούλα Πολυχρονοπούλου, αλλά και στον γαμπρό μου, Παύλο Τζίτζη, θέλω να δηλώσω ότι άπαντες είμαστε σε θέση να εξηγήσουμε τη θέση μας και τη δράση μας, ενωπίον των αρμοδίων αρχών. Κατανοώ ότι όλοι σας έχετε εύλογες απορίες και θα θέλατε λεπτομερείς απαντήσεις, αλλά τη δεδομένη στιγμή θεωρώ ότι προτεραιότητα έχει η δικαιοσύνη.

Το επόμενο διάστημα, όταν και θα κληθούμε να απαντήσουμε ενώπιών της, να είστε σίγουροι ότι θα διαλευκανθούν τα πάντα.

Παράλληλα θέλω να δηλώσω ότι προκειμένου να διευκολύνω το έργο της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Αλλος Ανθρωπος", θεωρώ αυτονόητο να απέχω το επόμενο διάστημα από την διαχείρισή της, μέχρι να λογοδοτήσω στη Δικαιοσύνη.

Tο μεγαλύτερο πλήγμα που μπορεί να δεχτεί η Κοινωνική Κουζίνα, είναι να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στον σκοπό της, όσοι την στηρίζουν καθημερινά και κυρίως οι εθελοντές της.

Οσοι στηρίζεται την Κοινωνική Κουζίνα "Ο Αλλος Ανθρωπος" όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζετε τόσο τη δράση μας, όσο και τον τρόπο που τελείται αυτή καθημερινά.

Δεν υπάρχει τίποτα το επιλήψιμο που να μην μπορεί να εξηγηθεί. Εκ μέρους όλων μας, θέλω να σας ζητήσω συγνώμη αν σας προκαλέσαμε αναστάτωση, ίσως απογοήτευση ή ακόμη και θυμό και θέλω να σας υπενθυμίσω ότι το μεγαλύτερο διακύβευμα τη δεδομένη στιγμή, είναι η αλληλεγγύη και η πίστη στον συνάνθρωπο».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ