Κολωνός: Σε διαθεσιμότητα με εντολή Πλεύρη ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης

Κολωνός: Σε διαθεσιμότητα με εντολή Πλεύρη ο διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου «Μεταξά» που συνελήφθη για βιασμό της 12χρονης

Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Υγείας


Σε διαθεσιμότητα από το νοσοκομείο Μεταξά τέθηκε ο 36χρονος συλληφθέντας για τον βιασμό της 12χρονης στoν Κολωνό μετά από άμεση εντολή του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.

Όπως έγινε γνωστό ο Θάνος Πλεύρης έδωσε εντολή να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο εν λόγω 36χρονος υπάλληλος Ν.Κ. ο οποίος την Κυριακή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης καθώς είναι ο τέταρτος μέχρι στιγμής συλληφθείς για σεξουαλική κακοποίηση του ανήλικου παιδιού.

Ο 36χρονος δούλευε στο τηλεφωνικό κέντρο του νοσοκομείου, ενώ μέλος της διοίκησης του νοσοκομείου «Μεταξά» ανέφερε στο in.gr πως «έχουν κινηθεί ήδη όλες οι διαδικασίες όπως πρέπει ώστε το άτομο να απομακρυνθεί απο το νοσοκομείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 36χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, Δευτέρα (17/10), ημέρα κατά την οποία αναμένεται να απολογηθεί και η μητέρα της 12χρονης και ο 33χρονος που έχει επίσης συλληφθεί για τον βιασμό του κοριτσιού.

Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος θα ζητήσει την Δευτέρα νέα προθεσμία για να απολογηθεί.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ