Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος στην κηδεία του αδελφού του Νίκου

Συντετριμμένος ο Στέλιος Ρόκκος στην κηδεία του αδελφού του Νίκου

Το τελευταίο «αντίο» λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι στον Νίκο Ρόκκο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή ενώ είχε βγει για ψάρεμα το περασμένο Σάββατο.

Συντετριμμένος στην εκκλησία ο αδελφός του Στέλιος Ρόκκος, μαζί με τη σύζυγό του Λελέ. Ένα μόνο πλάνο από την κηδεία έπαιξε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με την παρουσιάστρια να ζητάει συγγνώμη και να ζητά από τους δημοσιογράφους της εκπομπής της διακριτικότητα σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως είχε μεταδώσει λίγο νωρίτερα η ρεπόρτερ της εκπομπής και όπως της είχαν πει κάτοικοι του νησιού, ο Στέλιος Ρόκκος από την ημέρα του τραγικού συμβάντος βρίσκεται στο σπίτι του προσπαθώντας να διαχειριστεί αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές για την οικογένειά του.

Λίγη ώρα νωρίτερα μίλησε στην εκπομπή και η πρώην σύζυγος του Νίκου Ρόκκου.

«Δεν θα μπορούσα να μην έρθω στην κηδεία του Νίκου. Και για τον ίδιο τον Νίκο, που αγαπούσαμε πολύ, και για το παιδί μας. Όσες διαφορές και να είχαμε, καταφέραμε να έχουμε μια πολύ καλή σχέση ως γονείς και να συζητάμε πλέον σαν φίλοι για το τι συμβαίνει στη ζωή μας. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Οι κουμπάροι μας με ενημέρωσαν ότι αγνοείται. Λέω "αποκλείεται να έχει πάθει κάτι ο Νίκος". Λέω "θα με πάρουν να μου πουν ότι βρέθηκε". Εγώ το είπα στην κόρη μου, ήταν έξω με τους φίλους της. Δεν ήθελα να το μάθει από κάπου αλλού. Την πήρα όπως το όφειλα, ήταν πολύ δύσκολο», είπε η Γιάννα Φαφαλιού για τον θάνατο του πρώην συζύγου της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ