Τραγωδία στα Τέμπη: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τα πέντε στελέχη του ΟΣΕ

Τραγωδία στα Τέμπη: Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν τα πέντε στελέχη του ΟΣΕ

Tα πέντε διευθυντικά στελέχη του ΟΣΕ που κατηγορούνται για την τραγωδία στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

Και οι πέντε είχαν κληθεί να παρουσιαστούν σήμερα, Παρασκευή, ενώπιον του εφέτη ανακριτή που διερευνά την υπόθεση, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον τους ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, Σταμάτης Δασκαλόπουλος την προηγούμενη Παρασκευή.

Και οι πέντε, σύμφωνα με το larissanet.gr, ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν την απολογία τους.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου αναμένεται να απολογηθούν οι δυο γενικοί διευθυντές του ΟΣΕ ενώ για τις 19 και 20 Ιουνίου πήραν προθεσμία οι διευθυντές διεύθυνσης σιδηροδρομικών συστημάτων.

Η ποινική δίωξη σε βάρος των πέντε στελεχών του ΟΣΕ είναι για τη δια παραλείψεως κατ’ εξακολούθηση διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, δια παραλείψεως ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως βαριά σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή, δια παραλείψεως απλή σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ