Τζέφρι Επστάιν: Το δικαστήριο θα δημοσιεύσει απόψε τα πρώτα ονόματα της λίστας των πελατών του
Φωτογραφία: Netflix

Τζέφρι Επστάιν: Το δικαστήριο θα δημοσιεύσει απόψε τα πρώτα ονόματα της λίστας των πελατών του

Σήμερα το απόγευμα, ώρα Νέας Υόρκης, το ομοσπονδιακό δικαστήριο της Πολιτείας θα δώσει στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα, από τα 187 που εμπλέκονται, στη λίστα του Τζέφρι Επστάιν.

Σύμφωνα με το CNN, με εξαίρεση δύο άτομα που ζήτησαν προσωρινά να μην κατονομαστούν, το δικαστήριο αρχής γενομένης από σήμερα, 3 Ιανουαρίου, θα παρουσιάσει ονόματα και στοιχεία της λίστας πελατών του Επστάιν, στην υπόθεση trafficking.

Η δικαστής Λορέτα Πρέσκα έδωσε εντολή να ανοίξει ο φάκελος με τα ονόματα δημόσια, ωστόσο δεν είναι γνωστό προς το παρόν, πόσα ονόματα θα παρουσιαστούν σήμερα, ούτε πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία της αποκάλυψης των ονομάτων.

«Δεν έχουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Περιμένουμε να ξεκινήσει σήμερα η διαδικασία» ξεκαθάρισε ο Εντ Φρίντλαντ, στο CNN. 

Για αρκετά χρόνια, διέρρεαν ονόματα της elite που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο trafficking, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει επιβαιωθεί επίσημα τίποτα για κανέναν, πέρα από την σύντροφο του Επστάιν, Γκισλέιν Μάξουελ, που ήδη έχει καταδικαστεί σε 20ετη φυλάκιση.

Ποια ονόματα πιθανολογείται ότι βρίσκονται στην λίστα Επστάιν

Στα ονόματα που φέρονται να είναι στη λίστα, είναι ο Μπιλ Κλίντον, ο διευθυντής της CIA, Γουίλιαμς Μπερνς, και η Κάθριν Ρούμλερ, σύμβουλος του Λευκού Οίκου υπό τον Μπαράκ Ομπάμα, ο αριστερός καθηγητής και ακτιβιστής Νόαμ Τσόμσκι, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής επιχειρηματικών κεφαλαίων Ριντ Χόφμαν και ο Λόρενς Σάμερς, πρώην πρόεδρος του Χάρβαρντ και διευθυντής του Εθνικού Οικονομικού Συμβουλίου υπό τον Ομπάμα, ο Γούντι Άλεν, ο Μπιλ Γκέιτς, ο Θορμπγιόρν Γιάγκλαντ, πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας, ο πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχουντ Μπαράκ και ο πρώην πρόεδρος της Barclays Τζες Στάλεϊ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ