Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν το Ισραήλ: «Θα σας σβήσουμε από τον χάρτη»

Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποιούν το Ισραήλ: «Θα σας σβήσουμε από τον χάρτη»

Το Ιράν δείχνει με κάθε τρόπο την διάθεσή του να εμπλακεί στον πόλεμο του Ισραήλ. Με νέες απειλές το Ιράν τάσσεται στο πλευρό των Παλαιστινίων και δηλώνει ότι θα «σβήσει από το χάρτη» το Ισραήλ.

Το Ισραήλ θα βρεθεί αντιμέτωπο με ένα νέο «ωστικό κύμα» επιθέσεων, εάν δεν σταματήσουν οι «φρικαλεότητες» του στη Γάζα, ανέφερε την Τρίτη ένας αναπληρωτής διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν.

«Οι κλυδωνισμοί του μετώπου αντίστασης κατά των σιωνιστικών καθεστώτων (Ισραήλ) θα συνεχιστούν έως ότου αυτός ο "καρκινικός όγκος" εξαλειφθεί από τον παγκόσμιο χάρτη», δήλωσε ο Αλί Φανταβί παίρνοντας την σκυτάλη των απειλών από τον ανώτατο ηγέτη του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Δεύτερη προειδοποίηση από το Ιράν

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αλί Χαμενεΐ, προειδοποίησε ότι «κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει» «τις δυνάμεις της αντίστασης», αν το Ισραήλ συνεχίσει την επίθεσή του εναντίον της Λωρίδας της Γάζας, μετέδωσε σήμερα η ιρανική κρατική τηλεόραση.

«Αν συνεχιστούν τα εγκλήματα του σιωνιστικού καθεστώτος εναντίον των Παλαιστινίων, οι μουσουλμανικές δυνάμεις και οι δυνάμεις της αντίστασης θα γίνουν ανυπόμονες και κανείς «Ο κόσμος γίνεται μάρτυρας της γενοκτονίας των Παλαιστινίων στη Γάζα από το σιωνιστικό καθεστώς», πρόσθεσε ο ίδιος. «Κανείς δεν πρέπει να ελπίζει» ότι κάποιες πλευρές, όπως το Ιράν, θα μπορέσουν «να εμποδίσουν τις δυνάμεις της αντίστασης» να αναλάβουν δράση, τόνισε.

Ο Χαμενεΐ αναφερόταν στον «άξονα της αντίστασης», όπως αποκαλούνται ατύπως οι χώρες και οι οργανώσεις που είναι εχθρικές προς το Ισραήλ, όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ του Λιβάνου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ