Δραματικό βίντεο: Η στιγμή που μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα, δίπλα σε λουόμενους! [βίντεο]

Δραματικό βίντεο: Η στιγμή που μικρό αεροσκάφος συνετρίβη στη θάλασσα, δίπλα σε λουόμενους! [βίντεο]

To γύρο του Διαδικτύου κάνει ένα δραματικό βίντεο από κινητό τηλέφωνο που καταγράφει την συντριβή ενός μικρού αεροσκάφους στη θάλασσα λίγα μέτρα μακριά από κατάμεστη παραλία του Νιου Χάμσαϊρ και την τούμπα που έκανε στη συνέχεια.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Ίντερνετ δείχνουν το αεροσκάφος, ένα Piper PA-18, να κατεβαίνει και να συντρίβεται στη θάλασσα περίπου 30 μέτρα μακριά από λουόμενους που είχαν καταφύγει το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Χάμπτον του Νιου Χάμσαϊρ για να γλιτώσουν από τον καύσωνα και παρακολούθησαν άναυδοι τη σκηνή, που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια τους.

Από την πρόσκρουση το αεροσκάφος τούμπαρε, ενώ κατά την ξαφνική κάθοδο σκίστηκε το διαφημιστικό πανό που μετέφερε.

Σώος ο πιλότος

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ ευτυχώς ουδείς από τους λουόμενους τραυματίστηκε, ενώ και ο πιλότος – όσο κι αν ακούγεται απίστευτο - κατάφερε να βγει από το αεροπλάνο σώος και αβλαβής και να κολυμπήσει μέχρι την ακτή. Ήταν ο μόνος που επέβαινε στο αεροσκάφος.

Χιλιάδες άνθρωποι στην παραλία του Νιού Χάμσαϊρ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έμειναν έκπληκτοι από αυτό που αντίκρισαν. Η Λιάν ΜακΝαμάρα βιντεοσκοπούσε τον κουνιάδο της εκείνη την ώρα να σερφάρει, όταν αντιλήφθηκε το αεροσκάφος. «Είπα “απίστευτο, έχει κατέβει πολύ χαμηλά. Συνέχισε να κατεβαίνει και τότε έσκασε με το ρύγχος στο νερό και τούμπαρε», δήλωσε σε τοπικό ΜΜΕ.

Το πιλοτήριο του αεροσκάφους φάνηκε να έχει παραμείνει αρκετή ώρα κάτω από το νερό, αλλά αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι είδαν τον πιλότο να βγαίνει και να απομακρύνεται κολυμπώντας.

«Βγήκε στην ακτή με τα ρούχα και τα παπούτσια του μούσκεμα, αλλά έτρεμε», είπε η Λόρι Λεμουάν. «Κάποιοι διερωτήθηκαν αν πρόκειται για αστείο, ή κάποιο διαφημιστικό τέχνασμα. Ήταν σουρεαλιστική η σκηνή», πρόσθεσε.

Αστυνομικοί και τραυματιοφορείς έσπευσαν να βοηθήσουν τον πιλότο, που ευτυχώς δεν υπέστη κανέναν τραυματισμό και ως εκ τούτου δεν διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Λίγο αργότερα ναυαγοσώστες και λουόμενοι τράβηξαν με σκοινιά το αεροσκάφος στην ακτή. Οι τοπικές Αρχές διεξάγουν έρευνα για το συμβάν.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ