Ρωσία: Απειλεί ανοιχτά ο Μεντβέντεφ -Εισηγείται την εξόντωση Ζελένσκι και της «κλίκας» του

Ρωσία: Απειλεί ανοιχτά ο Μεντβέντεφ -Εισηγείται την εξόντωση Ζελένσκι και της «κλίκας» του

Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ λέει ότι η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή από το να «εξοντώσει» τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι και την «κλίκα» του μετά την υποτιθέμενη επίθεση με drone στο Κρεμλίνο.

Η καταγγελόμενη από τη Μόσχα «επίθεση με drones στο Κρεμλίνο» -για την οποία η ρωσική κυβέρνηση κατηγορεί το Κίεβο- δεν αφήνει άλλη επιλογή από την «εξόντωση» του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι και της «κλίκας» του, υπογραμμίζει σε ανάρτησή του σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε ακόμη μια εμπρηστική δήλωση ενός εκ των πιο ένθερμων υποστηρικτών της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Αιχμηρή απάντηση Ποντόλιακ στα σχόλια Μεντβέντεφ

Ανταποκρινόμενος στην έκκληση του Ντμίτρι Μεντβέντεφ να «εξοντωθεί» ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι για την υποτιθέμενη επίθεση στο Κρεμλίνο, ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου, Μιχαήλο Ποντόλιακ, σημείωσε ότι τα «απειλητικά» σχόλια του πρώην προέδρου της Ρωσίας μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη φινλανδική παροιμία: «Ένα άδειο βαρέλι κάνει περισσότερο θόρυβο».

Η φράση εννοείται ως προσβολή και σημαίνει ότιι οι άνθρωποι με τις λιγότερες γνώσεις μιλούν πιο δυνατά.

Ο Ζελένσκι αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη της Ουκρανίας στη φερόμενη επίθεση στον Πούτιν

Νωρίτερα σήμερα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη του Κιέβου στην επίθεση. «Δεν επιτεθήκαμε στον Πούτιν, ούτε στην Μόσχα. Πολεμάμε στη δική μας επικράτεια», τόνισε ο Ζελένσκι.

Από την πλευρά του, το Κρεμλίνο έκανε λόγο για «τρομοκρατική ενέργεια» και «απόπειρα δολοφονίας» του (προέδρου της Ρωσίας) Βλαντίμιρ Πούτιν. Στην ανακοίνωση του Κρεμλίνου αναφέρεται ότι η Ρωσία επιφυλάσσεται κάθε δικαιώματος απάντησης – κάτι που σημαίνει ότι η Μόσχα μπορεί να εκμεταλλευθεί το περιστατικό για να κλιμακώσει περαιτέρω τον πόλεμο στην Ουκρανία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ