Σεισμός στην Τουρκία: Διέσωσαν 40χρονη μετά από 170 ώρες στα ερείπια της επαρχίας Γκαζιαντέπ

Σεισμός στην Τουρκία: Διέσωσαν 40χρονη μετά από 170 ώρες στα ερείπια της επαρχίας Γκαζιαντέπ

Δίχως τέλος συνεχίζονται οι προσπάθειες των διασωστών σε Τουρκία και Συρία μετά τους φονικούς σεισμούς της περασμένης Δευτέρας.

Οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τις 33.000 και στις δύο χώρες, όμως οι διασώστες συνεχίζουν να ελπίζουν πως θα εντοπίσουν επιζώντες και δεν «το βάζουν κάτω».

Μάλιστα, σύμφωνα με το Al Jazeera, οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη Σιμπέλ Καγιά, 40 ετών, περίπου 170 ώρες μετά τον πρώτο σεισμό στην επαρχία της Γκαζιαντέπ.

Ακόμη, σύμφωνα με το Anadolu, οι ομάδες διάσωσης ανέσυραν τον Ερενγκούλ Οντέρ, 60 ετών, από τα ερείπια μετά από 166 ώρες στην περιοχή Μπέσνι της επαρχίας Αντιγιαμάν.

Στο μεταξύ νωρίτερα, συγκίνηση προκάλεσαν οι διασώσεις ενός παιδιού πέντε ετών και γυναίκας περίπου 30 ετών από ομάδα διασωστών του Ελ Σαλβαδόρ, στο Σεχίτ Αϊλελέρι, στον νότο της Τουρκίας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας της Κεντρικής Αμερικής, Ναγίμπ Μπουκέλε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ