Σεισμός στην Τουρκία: Έβγαλαν ζωντανό 13χρονο 182 ώρες μετά τον Εγκέλαδο - Σώθηκε και 6χρονη

Σεισμός στην Τουρκία: Έβγαλαν ζωντανό 13χρονο 182 ώρες μετά τον Εγκέλαδο - Σώθηκε και 6χρονη

Πώς ζει κάποιος 182 ώρες, δηλαδή επτά μέρες και 14 ώρες, χωρίς φαγητό και νερό; Πώς ζει κάποιος 182 ώρες, δηλαδή επτά μέρες και 14 ώρες, χωρίς φαγητό και νερό, κάτω από χαλάσματα; Οι διασώστες που ανέσυραν ζωντανό ένα 13χρονο αγόρι κάτω από τα ερείπια ενός κτιρίου στο Χατάι, πάνω από μία εβδομάδα ύστερα από τον σεισμό στη νοτιοανατολική Τουρκία, δεν έχουν χρόνο να απαντήσουν σε αυτήν την ερώτηση.

Σε καθένα επιζώντα αντιστοιχούν εκατοντάδες νεκροί. Ήδη υπολογίζονται σε πάνω από 37.000 σε Τουρκία και Συρία.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους διασώστες που ανέσυραν ζωντανό ένα εξάχρονο κορίτσι από τα ερείπια στην επαρχία Αντιγιαμάν της νότιας Τουρκίας, 178 ώρες μετά τον Εγκέλαδο της προηγούμενης Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου. Η Μιράι ανασύρθηκε ζωντανή από τα ερείπια του κατεστραμμένου σπιτιού της. Τα συνεργεία διάσωσης εργάζονταν το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου για να φτάσουν τη μεγαλύτερη αδελφή της, που είναι παγιδευμένη κάτω από το ίδιο κτίριο.

Ο έφηβος απαθανατίστηκε να κρατάει το χέρι ενός διασώστη ενώ τον τοποθετούσαν σε φορείο, αφού του ακινητοποίησαν το κεφάλι και τον κάλυψαν με μια κουβέρτα για να τον κρατήσουν ζεστό. Στη συνέχεια τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ