Γιατί η Αχτσιόγλου δεν βγήκε φωτογραφία με τον Κασσελάκη στη συνάντησή τους

Γιατί η Αχτσιόγλου δεν βγήκε φωτογραφία με τον Κασσελάκη στη συνάντησή τους

Δύο ημέρες μετά τις εκλογές, χθες δηλαδή, πραγματοποιήθηκε η πρώτη τετ α τετ συνάντηση των δύο μονομάχων της Κυριακής. Στέφανος Κασσελάκης και Εφη Αχτσιόγλου συναντήθηκαν σε... ουδέτερο έδαφος στη Βουλή.

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε χθες ξανά στη Βουλή, σε μια μακρά επίσκεψη. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΟ Σωκράτη Φάμελλο, επισκέφθηκε τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, συναντώντας δημοσιογράφους, βουλευτές, ενώ πήγε για πρώτη φορά και στην αίθουσα της ολομέλειας. Είχε όμως και ένα σύντομο τετ α τετ με την ανθυποψήφιά του Εφη Αχτσιόγλου.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Σωκράτη Φάμελλου, χωρίς την παρουσία άλλου στελέχους του κόμματος, αλλά και χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων στην αρχή, όπως συνηθίζεται. Χωρίς ακόμη και να υπάρξει φωτογραφία του νέου προέδρου με την Εφη Αχτσιόγλου, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και μόνο τυχαίο δεν θεωρείται.

Η Εφη Αχτσιόγλου το βράδυ της Κυριακής μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος δήλωσε δυναμικό παρόν με πολλούς να εκλαμβάνουν τη στάση της ως την έναρξη του εσωκομματικού πολέμου. Φαίνεται ωστόσο ότι κρατά στάση αναμονής.

Το «όχι» Αχτσιόγλου σε Κασσελάκη

Χθες είπε όχι στην πρόταση Κασσελάκη να αναλάβει όποιον τομέα η ίδια θα επιθυμούσε εντός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, επικαλούμενη εξάντληση και κούραση.

Είναι σαφές ότι η Εφη Αχτσιόγλου επιλέγει να μην έχει καμία σχέση με το νέο υπό διαμόρφωση κομματικό σκηνικό και όπως και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επιλέγουν να μείνουν στο περιθώριο των εξελίξεων και κυρίως να μην μπουν στο ίδιο κάδρο με τον κ. Κασσελάκη. 

Η απόφασή της δε, να μην υπάρχει καμία φωτογραφία της με τον κ. Κασσελάκη από τη χθεσινή τους συνάντηση, μαρτυρά ότι θα μείνει στο περιθώριο προετοιμάζοντας το έδαφος για την εαρινή αντεπίθεσή της.

Πότε θα μπορούσε να εκδηλωθεί αυτή η εσωκομματική αντεπίθεση; Ενδεχομένως στο Συνέδριο, όπου θα υπάρξει μια δεύτερη μάχη για τον έλεγχό του. Αν και κατά πληροφορίες η Εφη Αχτσιόγλου έχει στο μυαλό της ένα άλλο ορόσημο που που δεν είναι άλλο από τις ευρωεκλογές. Την πρώτη δοκιμασία του Στέφανου Κασσελάκη σε εθνικό πλέον επίπεδο.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ