Ο Χαρδαλιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής -Αύριο πιθανότατα η ανακοίνωση, όλο το παρασκήνιο

Ο Χαρδαλιάς υποψήφιος με τη ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής -Αύριο πιθανότατα η ανακοίνωση, όλο το παρασκήνιο

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Χαρδαλιά θα γίνει -εκτός απροόπτου- αύριο και την Τρίτη θα έχει συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου. Σημειώνεται ότι αύριο ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ενώ το απόγευμα θα παραστεί στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε το απόγευμα συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τους κυρίους Παπασταύρο και Μπρατάκο με την επιστροφή του από την περιοδεία σε στρατόπεδα ανά την χώρα για τους έκτακτους ελέγχους πυρασφάλειας. Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της υποψηφιότητάς του στην περιφέρεια Αττικής, θέμα για το οποίο ήταν σε ανοιχτή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό από το πρωί του Σαββάτου.

Ολο το παρασκήνιο για την υποψηφιότητα Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής

Ολα ξεκίνησαν την Παρασκευή όταν τα βίντεο που έδειχναν τον Γιώργο Πατούλη να χορεύει Ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο Ζάππειο εν μέσω εθνικού πένθους ήρθαν σε γνώση του πρωθυπουργού προκαλώντας έντονη δυσαρέσκεια. Γνωρίζοντες υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον κ. Πατούλη στο Μέγαρο Μαξίμου ύστερα από μια σειρά αστοχιών το προηγούμενο διάστημα.

Το παρασκήνιο που ακολούθησε ήταν έντονο. Υπήρξε το ίδιο βράδυ ραντεβού με τον δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ενώ ο κ. Μητσοτάκης ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Χαρδαλιά από χθες το πρωί. Στο Μέγαρο Μαξίμου η στόχευση ήταν ξεκάθαρη: Αναζητούνταν ένα στέλεχος με αυτοδιοικητική εμπειρία που θα μπορούσε να δώσει αυτή την εκλογική μάχη τον Οκτώβριο για την περιφέρεια Αττικής και ταυτόχρονα θα πληρούσε τα κριτήρια για τις απαιτήσεις της εν λόγω θέσης.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έχει μακρά και πλούσια εμπειρία στην αυτοδιοίκηση και έχει δώσει πολλές εκλογικές μάχες στην αυτοδιοίκηση με τη ΝΔ γεγονός που βάρυνε στην επιλογή του. Υπήρχαν άλλωστε σκέψεις και πριν από ενάμιση με δύο χρόνια στη ΝΔ για να κατεβάσει τον κ. Χαρδαλιά στην περιφέρεια Αττικής.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα δώσει τη μάχη για την περιφέρεια Αττικής και κόντρα στον Γιώργο Πατούλη ο οποίος πιθανότατα θα θέσει -κατά πληροφορίες- υποψηφιότητα για την περιφέρεια, ανεξάρτητος πλέον. Στη ΝΔ θεωρούν ότι ο κ. Χαρδαλιάς έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει τη μάχη για την περιφέρεια έχοντας την απεριόριστη στήριξη του κόμματος και των δημάρχων με τη στήριξη της ΝΔ στην Αττική.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ