Μέσι: «Λατρεύω το ποδόσφαιρο, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξω πολύ ακόμα»

Μέσι: «Λατρεύω το ποδόσφαιρο, αλλά δεν νομίζω ότι θα παίξω πολύ ακόμα»

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο «κέντρο της επικαιρότητας», καθώς σε συνομιλία που είχε με τον πρώην συμπαίκτη του Εζεκιέλ Λαβέτσι για το κανάλι της CONMEBOL, άφησε να εννοηθεί ότι η απόσυρσή του είναι κοντά. Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα πολλοί ζητούν την επιστροφή του στην Μπαρτελόνα.

«Λατρεύω το ποδόσφαιρο, μου αρέσει να παίζω και το απολαμβάνω, το μόνο πράγμα που έχω κάνει σε όλη μου τη ζωή είναι να παίζω ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι οτιδήποτε κάνω αργότερα θα έχει σχέση, αν και δεν ξέρω τι. Δεν νομίζω ότι θα παίξω πολύ ακόμα», είπε στον Λαβέτσι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ερωτηθείς για το ονειρεμένο τέλος στην καριέρα του, αν είναι με τη φανέλα της Νιούελς, την ομάδα που έπαιξε μικρός, στο Ροζάριο, είπε: «Δεν ξέρω, συμβαίνουν τόσα πράγματα... Ήταν ένα όνειρο που είχε πάντα ως παιδί, να μπορώ να παίξω στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, ότι πήγαινα στο γήπεδο και ήθελα να είναι εκεί. Σήμερα όμως εξαρτάται από πολλά πράγματα, έχω την οικογένειά μου, τρία παιδιά, απλώς έκανα μια πολύ μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου που στοίχισε πολύ σε εμένα και σε όλη μου την οικογένεια. Σήμερα το ξεπέρασα και νιώθουμε πολύ καλά».

Με αυτόν τον τρόπο, επιβεβαίωσε ότι στο Παρίσι νιώθει πλέον ικανοποιημένος, ενώ έδωσε και τα φαβορί για την κατάκτηση του προσεχούς Μουντιάλ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ