Παρί Σεν Ζερμέν: Άφησαν εκτός προετοιμασίας στην Ιαπωνία τον Κιλιάν Εμπαπέ - Ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές

Παρί Σεν Ζερμέν: Άφησαν εκτός προετοιμασίας στην Ιαπωνία τον Κιλιάν Εμπαπέ - Ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στις δύο πλευρές

Ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λουίς Ενρίκε, θα έχει 29 ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για την προετοιμασία της γαλλικής ομάδας στην Ιαπωνία. Θα μπορούσε να έχει 30, αλλά η διοίκηση της Παρί αποφάσισε, ως αναμενόταν, να μην είναι στο ταξίδι του Σαββάτου, 22 Ιουλίου, ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Το χρονικό της κόντρας μεταξύ των δύο πλευρών είναι σαφές. Ο Εμπαπέ ανακοίνωσε λίγο αφού τελείωσε η σεζόν 2022-23 ότι δεν επρόκειτο να ενεργοποιήσει την αυτόματη ρήτρα ανανέωσης για την περίοδο 2024-25, αλλά πως προτίθετο να μείνει μέχρι και την επόμενη περίοδο, προκειμένου να γίνει λήπτης των χρημάτων που έχουν συμφωνηθεί, μεταξύ αυτών και ενός μπόνους 80 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Παρί απάντησε με διατακτική επιστολή, στην οποία τόνιζε πως είχε 10 μέρες για να αποφασίσει να ανανεώσει, αλλιώς θα τον πωλούσε. Ήταν μια ειδοποίηση σε ώτες μη ακουόντος, καθώς ο Εμπαπέ δεν επρόκειτο να ανανεώσει. Η Παρί φέρεται να τα βρήκε με τη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον δώσει, αλλά ο Εμπαπέ στήλωσε τα ποδάρια του και έστειλε με τη σειρά του επιστολή στην Παρί ότι θα μείνει στην ομάδα την επόμενη περίοδο.

Με αυτήν την απόφαση των Καταριανών, μοιάζει οριστικό ότι ο Εμπαπέ θα μείνει στον πάγο για όλη την επόμενη περίοδο, εκτός κι αν αποφασίσει να ανανεώσει τη ρήτρα για τη σεζόν 2024-25, καθώς έχει διορία έως τις 31 Ιουλίου για να το κάνει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ