Στα άκρα οι σχέσεις Παρί ΣΖ-Εμπαπέ -Απορρίπτει το τελεσίγραφο ο Γάλλος σταρ, μένει για να φύγει ελεύθερος

Στα άκρα οι σχέσεις Παρί ΣΖ-Εμπαπέ -Απορρίπτει το τελεσίγραφο ο Γάλλος σταρ, μένει για να φύγει ελεύθερος

Επιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και συνεχίζει να υποστηρίζει πως για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στους Παριζιάνους ο Γάλλος σούπερ σταρ θα πρέπει να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αλλά αυτός δεν αλλάζει γνώμη και οδηγεί την κατάσταση στα άκρα.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει καλέσει τον Εμπαπέ να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή θα παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι, μολονότι ο διεθνής επιθετικός έχει δηλώσει ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει, ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Η διοίκηση στην επιστολή της προς τον διεθνή επιθετικό ξεκαθάρισε ότι έχει διορία μέχρι τις 31 Ιουλίου να γνωστοποιήσει την απάντησή του. Η επιστροφή του Εμπαπέ στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα. Αν λήξει η προθεσμία χωρίς να υπάρξει απάντηση, τότε η Παρί θα διαπραγματευτεί την παραχώρησή του, με τη Ρεάλ Μαδίτης και τη Λίβερπουλ να περιμένουν τις εξελίξεις.

Ο ίδιος πάντως ο Εμπαπέ, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mail», δεν κάνει πίσω και είναι αποφασισμένος να αγνοήσει το τελεσίγραφο, να μείνει στο σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και να αποχωρήσει αφού ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

Μάλιστα, είναι διατεθειμένος να το κάνει ακόμα κι αν αυτό έχει συνέπειες στον χρόνο συμμετοχής του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Παρί θα μπορούσε να τον τιμωρήσει αφήνοντάς τον για μία σεζόν στον πάγκο, με τον ίδιο όμως να είναι αποφασισμένος να το δεχθεί, προκειμένου να φύγει ως ελεύθερος και να μεταγραφεί το επόμενο καλοκαίρι στη Ρεάλ.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ