Άννα Βίσση και Mαρία Καβογιάννη χορεύουν και τραγουδούν «I will survive» και αποθεώνονται στο TikTok
Φωτογραφία: Instagram

Άννα Βίσση και Mαρία Καβογιάννη χορεύουν και τραγουδούν «I will survive» και αποθεώνονται στο TikTok

Γεμάτη κέφι και καλή διάθεση ήταν η προ ημερών συνάντηση των Άννα Βίσση και Μαρία Καβογιάννη στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια, με τις δύο αγαπημένες καλλιτέχνιδες να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους ένα απολαυστικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο επίσημο προφίλ της Άννας Βίσση στο TikTok, η ίδια, παρέα με τη Μαρία Καβογιάννη, με άκρως ανοιξιάτικα looks, χορεύουν και τραγουδούν το «I will survive» και αποθεώνονται στα σχόλια.

Άννα Βίσση και Mαρία Καβογιάννη: «Βροχή» τα αποθεωτικά σχόλια για το τραγούδι και τη «χορογραφία» τους

Η αγαπημένη ηθοποιός διασκέδασε το βράδυ του Σαββάτου, 13/04, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η τραγουδίστρια και φίλη της, με τις δυο τους να συναντιούνται στο καμαρίνι της Άννας Βίσση και να τραγουδούν παρέα το πασίγνωστο τραγούδι, κάνοντας, μάλιστα, μια... ιδιαίτερη «χορογραφία».

@annavissiofficial

A berry berry special cover of “i will survive” by Maria Kavogianni and me 🙃🙃

♬ original sound - annavissiofficial

 

 

Τα κολακευτικά σχόλια για τις δύο γυναίκες έπεσαν «βροχή», ενώ κάποιοι θυμήθηκαν και τη σκηνή της «Ασπασίας», που υποδυόταν η Μαρία Καβογιάννη, στην αγαπημένη κωμική σειρά «Dolce Vita», η οποία καθάριζε το σπίτι τραγουδώντας το ίδιο κομμάτι.

Ανάρτηση από τη συνάντησή της με την Άννα Βίσση έκανε και η Μαρία Καβογιάννη, «ανεβάζοντας» στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία τους, και γράφοντας στη λεζάντα της δημοσίευσής της «Σαν και εσένα καμιά φιλεναδίτσα μου» -ατάκα-αναφορά στην ομώνυμη μεγάλη επιτυχία της τραγουδίστριας από τη δεκαετία των 80’s, «Σαν και εμένα καμιά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ