Απίστευτη η ευλυγισία της Σακίρα –Δέθηκε κόμπος σε πρόβες!
Φωτογραφία: Instagram

Απίστευτη η ευλυγισία της Σακίρα –Δέθηκε κόμπος σε πρόβες!

Την απίστευτη ευλυγισία της έδειξε η Σακίρα καθώς έκανε πρόβες για την εμφάνισή της στα MTV VMA της επόμενης εβδομάδας, όπου θα τιμηθεί με το Michael Jackson Vanguard Award.

Η 46χρονη τραγουδίστρια από την Κολομβία, μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από στιγμιότυπα, μεταξύ των οποίων και ένα όπου πόζαρε με τα πόδια της πίσω από το κεφάλι της.

Κόμπος «δέθηκε» η Σακίρα

Η Σακίρα, με στενά ρούχα γυμναστικής και επιγονατίδες, εικονίζεται να κάνει πρόβες τις κινήσεις της σε ένα μεγάλο στούντιο χορού. «Μαντέψτε από ποιο τραγούδι είναι αυτή η πόζα; Ανυπομονώ για την Τρίτη!» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

shakira proves mavres formes.jpg

Υποψήφια για τέσσερα βραβεία

Πάντως, πέρα από την εμφάνισή της στο σόου, η Σακίρα είναι υποψήφια και για τέσσερα βραβεία: Καλλιτέχνης της χρονιάς, καλύτερης συνεργασίας για το TQC με την Karol G καθώς και για το καλύτερο λάτιν τραγούδι τόσο για το TQC όσο και για το Acróstico.

Η τελετή βραβείων VMA 2023 είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στο Νιούαρκ του Νιου Τζέρσεϊ στις 12 Σεπτεμβρίου. «Η Σακίρα είναι μια πραγματική παγκόσμια δύναμη που συνεχίζει να εμπνέει και να επηρεάζει τις μάζες με τη μοναδική, μουσική της δεινότητα» δήλωσε ο Μπρους Γκίλμερ, ο παρουσιαστής της μουσικής της Paramount σε δελτίο Τύπου.

«Είναι πρωτοπόρος για τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο και μία από τις πρώτες καλλιτέχνιδες που ηγήθηκαν της παγκοσμιοποίησης της λάτιν μουσικής. Ο τεράστιος αντίκτυπός της σε όλο το μουσικό τοπίο θα είναι μακροχρόνιος, καθώς συνεχίζει να δημιουργεί και να ψυχαγωγεί στο υψηλότερο επίπεδο» πρόσθεσε.

Ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι στα MTV VMA

Στην τελετή απονομής των βραβείων θα εμφανιστούν επίσης οι Ντέμι Λοβάτο, Karol G, Maneskin και Stray Kids. Όσο για τα βραβεία, η Τέιλορ Σουίφτ προηγείται με οκτώ υποψηφιότητες για το καλύτερο βίντεο, το τραγούδι της χρονιάς, το καλύτερο ποπ, την καλύτερη σκηνοθεσία, την καλύτερη κινηματογράφηση, τα καλύτερα οπτικά εφέ και το καλύτερο μοντάζ για το Anti-Hero, καθώς και για τον καλλιτέχνη της χρονιάς.

Ακολουθεί η SZA με έξι υποψηφιότητες, ενώ οι Doja Cat, Kim Petras, Μάιλι Σάιρους, Νίκι Μινάζ, Ολίβια Ροντρίγκο και Σαμ Σμιθ έχουν από πέντε υποψηφιότητες, ενώ οι Blackpink, Diddy και Σακίρα έχουν από τέσσερις.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ