Κούφιοι ισχυρισμοί

Κούφιοι ισχυρισμοί

Eίναι λογικό για λόγους κυρίως επηρεασμού, από πλευράς ψυχολογίας του εκλογικού σώματος να ισχυρίζεται ο κ. Τσίπρας αλλά και όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι το κόμμα τους θα είναι πρώτο στις εκλογές και ότι θα επανέλθει στην εξουσία.

Αυτός ο ισχυρισμός βεβαίως αντιστρατεύεται τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων, αλλά και εμπαίζει την νοημοσύνη και την μνήμη των Ελλήνων  που εγνώρισαν την αριστερή διακυβέρνηση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψηφίστηκε το 2019 διότι ήταν εδραία η πεποίθηση στην ελληνική κοινωνία σε πλειοψηφικό ποσοστό ότι τα πιο επώδυνα μέτρα σε βάρος της τα είχε πάρει η κυβέρνηση Τσίπρα. Και όχι η κυβέρνηση Σαμαρά. Οι πολίτες δηλαδή  με βάση την εμπειρία του παρελθόντος  ότι νεοδημοκρατική κυβέρνηση δεν επρόκειτο να επιβαρύνει την ελληνική κοινωνία με μέτρα όπως εκείνα που είχε επιβάλει ο κ. Τσίπρας. Και δικαιώθηκαν. Το ίδιο ισχύει και σήμερα μετά τη σειρά των μέτρων ανακούφισης της ελληνικής κοινωνίας που η σημερινή κυβέρνηση έχει λάβει.

Τις εκτιμήσεις αυτές τις επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι η παράσταση νίκης της ΝΔ –δηλαδή ποιος πιστεύει ο κόσμος ότι θα κερδίσει τις εκλογές- είναι υπέρ του κυβερνώντος κόμματος και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αν μάλιστα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, δηλαδή υπέρ του κ. Τσίπρα, δεν θα απαντούσαν οι πολίτες, σταθερά μάλιστα, ότι με κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα ήσαν χειρότερα. Ούτε βεβαίως πιστεύει κανείς ότι με Μιδριδάτη και Αντώναρο στην εκλογική του φαρέτρα ο κ. Τσίπρας θα κατορθώσει να σημειώσει εκλογική νίκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ