Τέμπη: Διαψεύδει τη νέα μήνυση η μητέρα του Γεράσιμου - «Θα μιλήσω δημόσια για όσα υφίσταμαι εγώ και το παιδί μου τους τελευταίους 12 μήνες»

Τέμπη: Διαψεύδει τη νέα μήνυση η μητέρα του Γεράσιμου - «Θα μιλήσω δημόσια για όσα υφίσταμαι εγώ και το παιδί μου τους τελευταίους 12 μήνες»

Άγνοια για το δικηγόρο που φέρεται να κατέθεσε υπόμνημα στον ειδικό εφέτη ανακριτή Λάρισας εξ ονόματος του γιου της, αλλά κι εξ ονόματός της δηλώνει η μητέρα του Γεράσιμου-Ιάσονα, τραυματία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Όπως πληροφορήθηκα, σήμερα κατατέθηκε προς τον ειδικό εφέτη ανακριτή Λάρισας υπόμνημα, το οποίο φέρεται να έχει καταθέσει δικηγόρος εξ ονόματος του γιου μου αλλά κι εξ ονόματός μου. Θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο δικηγόρο, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε καν τηλεφωνικά, και δεν έχω λάβει γνώση του περιεχομένου του συγκεκριμένου υπομνήματος. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου έχω διοριστεί ως μοναδική δικαστική συμπαραστάτρια του γιου μου και οποιαδήποτε νομική ενέργεια εξ ονόματος του Γεράσιμου θα πρέπει να φέρει την έγκριση και την υπογραφή μου» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωση που κοινοποιήθηκε διά του πληρεξουσίου δικηγόρου, Όθωνα Παπαδόπουλου.

«Οι προσπάθειές μου επικεντρώνονται στη δύσκολη μάχη που δίνει το παιδί μου στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Βοστώνη των ΗΠΑ και βρίσκομαι συνεχώς στο πλευρό του. Προς το παρόν, δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποια άλλη δημόσια δήλωση. Το χρόνο στον οποίο θα μιλήσω δημόσια για όσα υφίσταμαι εγώ και το παιδί μου τους τελευταίους δώδεκα μήνες θα τον επιλέξω εγώ η ίδια» αναφέρει μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου Όθωνα Παπαδόπουλου.

Νωρίτερα, είχε μεταδοθεί πως κατατέθηκε συμπληρωματική μήνυση για την υπόθεση των Τεμπών από τον Λουκά Αποστολίδη, με την ιδιότητα του δικηγόρου του Γεράσιμου Γεωργιάδη, ζητώντας να συσχετιστεί η δικογραφία της ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τη σύμβαση 717 και τις συνεχείς παρατάσεις με τη δικογραφία της υπόθεσης των Τεμπών. Πιθανόν ο κ. Αποστολίδης πήρε εντολή από άλλα μέλη της οικογένειας.

«Καταπέλτης» η Ευρωπαία Εισαγγελέας για τα Τέμπη

«Αν το έργο της σύμβασης 717 είχε ολοκληρωθεί, δεν θα είχε συμβεί το δυστύχημα στα Τέμπη» λέει η Ευρωπαία Εισαγγελέας Λάουρα Κοβέσι, που μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Η ίδια είδε φωτογραφίες των αθώων θυμάτων αυτής της τραγωδίας, συγκινήθηκε και υποσχέθηκε στους συγγενείς τους ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθούν οι ψυχές τους. Ζήτησε, όμως, αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών, διότι όπως λέει, θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά με το υπάρχον νομικό πλαίσιο δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ