Ακρίτα από τις Σπέτσες: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα πάνε όλα πολύ καλά»

Ακρίτα από τις Σπέτσες: «Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και θα πάνε όλα πολύ καλά»

Συνεχίζονται και σήμερα στις Σπέτσες οι εργασίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα προσερχόμενη στην οικία του Στέφανου Κασσελάκη για τη σημερινή συνεδρίαση του κόμματος δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Ήταν εξαιρετικό, ήταν πάρα πολύ δημιουργικό. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Συνεχίζουμε σήμερα και θα πάνε όλα πολύ καλά. Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και το κουράγιο σας. Καταλαβαίνω και εγώ ως δημοσιογράφος πόσο δύσκολο είναι αυτό που κάνετε».

«Ήταν ένα δημιουργικό τριήμερο. Πράξαμε πολιτική και τα αποτελέσματα θα φανούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα που θα καταθέσουμε προτάσεις σε κάθε τομέα. Ελπίζουμε αυτό να το αγκαλιάσει ο κόσμος και να ανεβάσουμε έτσι και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ. Αυτός είναι ο στόχος μας», δήλωσε, από την πλευρά του, ο βουλευτής Πέτρος Παππάς.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, οι βουλευτές επικεντρώθηκαν κυρίως σε θέματα οικονομίας, μεταναστευτικής πολιτικής, εξωτερικής πολιτικής και ενέργειας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη να αναφέρεται στο «εθνικό όνειρο» όπου και όπως είπε πρέπει να δημιουργηθούν άξονες γι΄αυτό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ