Στέφανος Κασσελάκης: Διήμερο στις Σπέτσες εν μέσω αποχωρήσεων στο ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Διήμερο στις Σπέτσες εν μέσω αποχωρήσεων στο ΣΥΡΙΖΑ

Σχεδόν 100 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραιτήθηκαν χθες από το κόμμα, σε μια νέα χαίνουσα ρωγμή που δημιουργείται μετά την αποχώρηση της ομάδας των έντεκα.

Συγκεκριμένα, 50 ακαδημαϊκοί από την Οργάνωση Μελών των Πανεπιστημιακών του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία παραιτήθηκαν από τη Θεσσαλονίκη, αφήνοντας οξείες αιχμές κατά του νέου Προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Στην επιστολή τους, οι ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν ότι ο Κασσελάκης "στερείται της αναγκαίας εμπειρίας και ηγετικού κύρους" για να οδηγήσει το κόμμα, και ότι "οι επιλογές του έχουν οδηγήσει σε περαιτέρω απογοήτευση και αποχώρηση στελεχών και μελών".

Μετά τους ακαδημαϊκούς δασκάλους τους, ακολούθησαν, ωστόσο, τα στελέχη της νέας γενιάς του κόμματος, καθώς η χθεσινή συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είχε ως αποτέλεσμα να παραιτηθούν από το ορφανό 37 από τα 51 μέλη του. Παράλληλα, τόσο ο Γραμματέας του οργάνου, Κωνσταντίνος Βλαχάκης, όσο και 31 μέλη του παραιτήθηκαν οριστικά από το κόμμα.

Την ίδια ώρα, ο Κασσελάκης βρίσκεται σε διήμερο στις Σπέτσες, όπου χθες το βράδυ βγήκε και διασκέδασε με ποτό και σφηνάκια (φωτ. protothema).

Οι φωτογραφίες από την έξοδό του προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media, με πολλούς να σχολιάζουν ότι ο Κασσελάκης δείχνει να μην έχει επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης που αντιμετωπίζει το κόμμα.

Οι νέες παραιτήσεις δείχνουν ότι η κρίση δεν έχει τελειώσει, και ότι ο Κασσελάκης θα έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο έργο για να ενώσει το κόμμα και να το προετοιμάσει για τις επόμενες εκλογές.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ