Σπέτσες: Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ - Με ταξί και βαν έφτασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Κασσελάκη

Σπέτσες: Ξεκίνησε η συνεδρίαση της ΚΟ - Με ταξί και βαν έφτασαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Κασσελάκη

Ξεκίνησε η συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες με λειψή σύνθεση, καθώς λείπουν έως τώρα 12 βουλευτές.

Οι βουλευτές του κόμματος έφθασαν στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με βανάκια και ταξί για τη συνεδρίαση της Κ.Ο.

Σημειώνεται πως από τη συνεδρίαση απουσιάζει ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, ο οποίος σύμφωνα με την Κουμουνδούρου είχε προγραμματισμένο χειρουργείο, ενώ για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα καταφέρουν να συμμετάσχουν η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη.

Σημειώνεται πως μακριά από τις Σπέτσες θα μείνει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα. Κάποιοι από τους βουλευτές αναμένεται να φτάσουν αύριο στις Σπέτσες λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχουν. Οι εργασίες του συνεδρίου θα ξεκινήσουν με ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη.

Δείτε βίντεο:

Η μεταμεσονύχτια άφιξη Κασσελάκη στις Σπέτσες

Ειδικότερα, στη μία μετά τα μεσάνυχτα και «μυστικά» έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στις Σπέτσες για την τριήμερη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σημειώνεται πως η συνεδρίαση ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι στο σπίτι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν φτάσει από νωρίς χθες το απόγευμα στις Σπέτσες, σε μια προσπάθεια να κρατήσει «χαμηλό προφίλ».

Αν και οι κάμερες περίμεναν τον Στέφανο Κασσελάκη να αποβιβαστεί με το θαλάσσιο ταξί σε προβλήτα κοντά στο σπίτι του, εκείνος τελικά έφτασε στο κεντρικό λιμάνι προκαλώντας αιφνιδιασμό. Στον μόλο δίπλα από το σπίτι έφτασαν τα ταξί με τις βαλίτσες του. Μάλιστα, έγινε αντιληπτός μόνο όταν έκανε βραδινή βόλτα τον σκύλο του.

Παράλληλα, οι βουλευτές που αναχώρησαν από τον Πειραιά σήμερα το πρωί για τις Σπέτσες με το πλοίο της γραμμής έφτασαν στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ