Με τις βαλίτσες στα σοκάκια των Σπετσών οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, τρέχουν για τη συνεδρίαση στο σπίτι Κασσελάκη

Με τις βαλίτσες στα σοκάκια των Σπετσών οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ, τρέχουν για τη συνεδρίαση στο σπίτι Κασσελάκη

Στην τελική ευθεία για την έναρξη της τριήμερης συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες βρίσκεται το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Στέφανο Κασσελάκη να είναι ήδη εκεί, από αργά χθες το βράδυ και τους βουλευτές του κόμματος να φτάνουν στο νησί σήμερα, αλλά και αύριο το πρωί.

ΣΥΡΙΖΑ: Η μεταμεσονύχτια άφιξη Κασσελάκη στις Σπέτσες

Ειδικότερα, στη μία, μετά τα μεσάνυχτα και «μυστικά» έφτασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης στις Σπέτσες για την τριήμερη συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σημειώνεται πως η συνεδρίαση ξεκινά σήμερα, Παρασκευή, το μεσημέρι στο σπίτι του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να αποφύγει τα τηλεοπτικά συνεργεία που είχαν φτάσει από νωρίς χθες το απόγευμα στις Σπέτσες, σε μια προσπάθεια να κρατήσει «χαμηλό προφίλ».

Αν και οι κάμερες περίμεναν τον Στέφανο Κασσελάκη να αποβιβαστεί με το θαλάσσιο ταξί σε προβλήτα κοντά στο σπίτι του, εκείνος τελικά έφτασε στο κεντρικό λιμάνι προκαλώντας αιφνιδιασμό. Στον μόλο δίπλα από το σπίτι έφτασαν τα ταξί με τις βαλίτσες του. Μάλιστα, έγινε αντιληπτός μόνο, όταν έκανε βραδινή βόλτα τον σκύλο του.

Παράλληλα, οι βουλευτές που αναχώρησαν από τον Πειραιά, σήμερα, το πρωί για τις Σπέτσες με το πλοίο της γραμμής, έφτασαν στο ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού.

Σημειώνεται ότι λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, στην οποία αναμένεται να μετέχει η συντριπτική πλειονότητα των βουλευτών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έχει ξεσπάσει μια κόντρα μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Νίκου Καρανίκα.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε... δόσεις οι αφίξεις βουλευτών στις Σπέτσες - Το βράδυ ο Πολάκης στο νησί

Εκτός του Αλέξη Τσίπρα, λοιπόν, που εξαρχής δεν ήταν να δώσει το «παρών» στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας στις Σπέτσες, δυο θα είναι οι απόντες βουλευτές από τις διήμερες εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για λόγους ανωτέρας βίας οι κυρίες Ολγα Γεροβασίλη και Μαρίνα Κοντοτόλη, θα είναι οι μόνες που δεν θα καταφέρνουν να συμμετάσχουν στην συνεδρίαση στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Πηγές αναφέρουν πως ο Παύλος Πολάκης δεν θα είναι από την έναρξη της συνεδρίασης, καθώς έχει χειρουργεία, ωστόσο θα φτάσει στο νησί το βράδυ.

Η Ρένα Δούρου και η Αθηνά Λινού θα φτάσουν αύριο το πρωί, ενώ η Γιώτα Πούλου και ο Διονύσης Καλαματιανός έχουν υποχρεώσεις σε συνεδριάσεις στις επιτροπές της Βουλής οπότε αναμένεται να ξεκινήσουν για τις Σπέτσες ή αργά το βράδυ ή αυριο το πρωι. Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τις αφίξεις στο νησί με συνεργάτες του Στέφανου Κασσελάκη να εμφανίζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι τόσο από τη δουλειά που έχουν κάνει οι βουλευτές, με την αποστολή των power points, όσο και από την συμμετοχή τους στην διήμερη συνεδρίαση.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, άλλωστε, αυτό που επιθυμεί είναι να υπάρξει μια συντονισμένη συνεδρίαση με όλους τους βουλευτές να παρουσιάζουν τα θέματα του τομέα τους που πιστεύουν ότι πρέπει να αναδειχθούν και η επιλογή των Σπετσών, με τον ίδιο να πληρώνει τα έξοδά τους, είναι για να υπάρχει ο χρόνος να συνομιλήσουν μεταξύ τους οι βουλευτές χωρίς να έχουν άλλες υποχρεώσεις.

Πρεμιέρα εργασιών με ομιλία Κασσελάκη

Σήμερα στις 16.30 το μεσημέρι αναμένεται να ανοίξουν οι εργασίες με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και μετά το βράδυ ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν τους στο σπίτι του. Αύριο στις 9 το πρωί θα ξεκινήσει και πάλι η συνεδρίαση με μια μικρή διακοπή το μεσημέρι και ύστερα μέχρι το βράδυ συζήτηση που θα καταλήξει με ένα δείπνο σε γνωστό εστιατόριο των Σπετσών.

Την Κυριακή το πρωί προς το μεσημέρι αναμένεται να επιστρέψουν όλοι στην Αθήνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ