Σπέτσες: Όλα όσα συμβαίνουν στη συνεδρίαση της ΚΟ - Οι ροτόντες γύρω από το αναμμένο τζάκι, η ομιλία Κασσελάκη και το «σχέδιο για το ελληνικό όνειρο»

Σπέτσες: Όλα όσα συμβαίνουν στη συνεδρίαση της ΚΟ - Οι ροτόντες γύρω από το αναμμένο τζάκι, η ομιλία Κασσελάκη και το «σχέδιο για το ελληνικό όνειρο»

Στις Σπέτσες βρίσκονται οι βουλευτές της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από την πρόσκληση του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου να κάνουν εκεί τον απολογισμό του κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος και τον προγραμματισμό για το επόμενο διάστημα.

Τις εργασίες άνοιξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, υπογραμμίζοντας ότι δεν πρόκειται για συνεδρίαση, αλλά για μια παραγωγική και δημιουργική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρότεινε την από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους ( πχ Υγεία,, Κοινωνική Πρόνοια, Παιδεία, Ασφάλεια, Δημόσια Διοίκηση, Δικαιοσύνη, κ.α.), την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη Εξωτερική Πολιτική.

Ειδική διαμόρφωση στο σπίτι του Κασσελάκη για τις εργασίες

Υπενθυμίζεται ότι οι διήμερες εργασίες, που ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, θα φιλοξενηθούν στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος υποδέχθηκε στην είσοδο έναν-έναν τους βουλευτές της ΚΟ του κόμματος του. Κάποιοι έφτασαν με βανάκι και άλλοι με ταξί.

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχει διαμορφωθεί καταλλήλως για τις εργασίες. Στον χώρο έχουν στηθεί ροτόντες προκειμένου οι βουλευτές να εργαστούν άνετα με τα λάπτοπ και τις σημειώσεις τους. Οι βουλευτές καθίσανε όλοι μαζί γύρω από το αναμμένο τζάκι, σε χαλαρή ατμόσφαιρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανά μια σχεδόν ώρα γίνεται μια πεντάλεπτη διακοπή για τους καπνιστές, ώστε να μπορούν να βγουν εκτός αίθουσας

Κάθε τομεάρχης του κόμματος θα κάνει παρουσίαση- εισήγηση, με προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα, ενώ θα ακολουθεί συζήτηση. Κάθε μία ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, προβλέπεται διακοπή για διάλλειμα.

Όταν ολοκληρωθούν οι σημερινές εργασίες, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραχωρήσει δείπνο στο σπίτι του στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι απουσίες

Τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να φτάνουν στο νησί από τις 12.00 το μεσημέρι της Παρασκευής (19/1), ενώ κάποιοι από τους βουλευτές αναμένεται να φτάσουν αύριο στις Σπέτσες λόγω κάποιων υποχρεώσεων που έχουν.

Απόντες είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας, o βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης, ο οποίος σύμφωνα με την Κουμουνδούρου είχε προγραμματισμένο χειρουργείο, ενώ για λόγους ανωτέρας βίας δεν θα καταφέρουν να συμμετάσχουν η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη. Σημειώνεται πως μακριά από τις Σπέτσες θα μείνει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ