Εκπλήξεις στο τριήμερο Κασσελάκη στις Σπέτσες: Με σκάφος θα πάει ο Ευ. Αποστολάκης, ποιοι θα λείπουν

Εκπλήξεις στο τριήμερο Κασσελάκη στις Σπέτσες: Με σκάφος θα πάει ο Ευ. Αποστολάκης, ποιοι θα λείπουν

Εκπλήξεις θα έχει το τριήμερο στις Σπέτσες, που προγραμματίζει για την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης για κύκλο εργασίας με την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σύσκεψη στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει στις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής. Θα ακολουθήσει δείπνο που θα τους παραθέσει ο κ. Κασσελάκης στο σπίτι του.

Το πρωί του Σαββάτου θα ακολουθήσει νέα συνάντηση εργασίας, με ένα κενό το μεσημέρι για φαγητο. Η σύσκεψη θα επαναληφθεί το απόγευμα του Σαββάτου για να ακολοηθήσει δείπνο το βράδυ σε εστιατόριο του νησιού. Το τριήμερο θα καταλήξει την Κυριακή οπότε και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα αναχωρήσουν για την Αθήνα.

Ενώ στο νησί επικρατεί πυρετός προετοιμασιών καθώς ανοίγουν ξενοδοχεία και εστιατόρια για την συνάντηση εργασίας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχουμε αφίξεις και με... σκάφη.

Ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης θα πάει Σπέτσες με το σκάφος του (το ίδιο με το οποίο είχε μεταφέρει πριν τις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ τον Στ. Κασσελάκη στη Μακρόνησο) επιστρέφοντας απευθείας από Νταβός. Θα είναι εκεί μέχρι το Σάββατο συμμετέχοντας σε στρογγυλό τραπέζι.

Και ο Όθων Ηλιόπουλος θα έρθει μόνο για το τριήμερο από ΗΠΑ. Έχουν έρθει πολύ κοντά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ τελευταία, ιδίως μετά το προηγούμενο ταξίδι Κασσελακη στις ΗΠΑ προκειμένου να κλείσει τις νομικές διάφορες του με τη ναυτιλιακή εταιρεία στην οποία ήταν συνεργάτης.

Στις Σπέτσες θα πάει τελικά και η Κυριακή Μάλαμα παρότι, όπως είχε δηλώσει ειρωνικά, την πειράζει η θάλασσα.

Δικαιολογημένα απούσα θα είναι η Όλγα Γεροβασιλη, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Στις Σπέτσες δεν θα παραβρεθούν όπως έχει γίνει γνωστό, ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά ούτε η βουλευτής Επικρατείας Έλενα Ακρίτα όπως έχει η ίδια δηλώσει.

Στην πρωτοβουλία Κασσελάκη η οποία έχει προκαλέσει αντιδράσεις, οι βουλευτές του κόμματος καλούνται να παρουσιάσουν με power point στο σπίτι που διατηρεί ο Στέφανος Κασσελάκης στο νησί του Αργοσαρωνικού και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία, όπως έχει διευκρινίσει η Θ. Τζάκρη.

Σύμφωνα με την επιστολή που έχει στείλει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στους βουλευτές, Θ. Τζάκρη το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024. Οι βουλευτές καλούνται επίσης να παρουσιάσουν με power point «συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων» που «για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά, εκτός από τον τομέα οικονομικών, που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου».

Ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης μιλώντας στο Star είχε επισημάνει ότι η πρόσκλησή του στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του στις Σπέτσες, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι δεν έχει στενό κύκλο. Μάλιστα είχε σημειώσει ότι κατανοεί το εάν κάποιος δεν παραβρεθεί προσθέτοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ήταν αναμενόμενο να έρθει καθώς είναι πρώην πρωθυπουργός και ο στόχος είναι να μιλήσουν οι τομεάρχες.

Ενώ μιλώντας στην ΚΕ απάντησε και στις ενστάσεις που εκφράζονται. «Γιατί τα λέτε αυτά για τις Σπέτσες, εγώ είπα να φιλοξενήσω τους βουλευτές στο σπίτι μου. Και μην ανησυχείτε θα σας ξεπατώσω σε όλη την Ελλάδα στο τρέξιμο» είπε σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κασσελάκης.

Προσπάθειες εξομάλυνσης των σχέσεων Κασσελάκη-Πολάκη

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την έντονη αντιπαράθεση που είχαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον βουλευτή Χανιών Παύλο Πολάκη για το θέμα των ομόφυλων ζευγαριών, γίνονται προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι με πρωτοβουλία του διευθυντή του γραφείου του προέδρου ΣΥΡΙΖΑ Μανώλη Καπνισάκη.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της επιχείρησης εξομάλυνσης των σχέσεων των δύο ανδρών υπήρξαν πληροφορίες που μιλούσαν για ραντεβού μεταξύ τους, κάτι το οποίο όμως δεν επιβεβαίωνε η πλευρά Πολάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ