Στις Σπέτσες και η Ελενα Ακρίτα: Αποφάσισα να έρθω τελικά -Πάνω από τις εντάσεις η κομματική συσπείρωση

Στις Σπέτσες και η Ελενα Ακρίτα: Αποφάσισα να έρθω τελικά -Πάνω από τις εντάσεις η κομματική συσπείρωση

Λίγο μετά τις 14:30 έφτασε στις Σπέτσες με θαλάσσιο ταξί από την Κόστα και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελενα Ακρίτα, η οποία αρχικά είχε υποστηρίξει πως δεν θα συμμετέχει στη τριήμερη συνεδρίαση στο εξοχικό του Στέφανου Κασσελάκη.

Τελικά χθες με ανάρτησή της στο facebook γνωστοποίησε πως θα πάει στις Σπέτσες. «Θα πάω αύριο στις Σπέτσες. Θα ρίξω στο σακ βουαγιάζ τις ενστάσεις μου κι ένα δεύτερο πουλόβερ και θα πάω» ανέφερε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα με την άφιξή της στο λιμάνι των Σπετσών η κυρία Ακρίτα δήλωσε στους δημοσιογράφους «Καλώς σας βρήκαμε. Αποφάσισα να έρθω τελικά. Είχα μία κουβέντα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ανταλλάξαμε τις απόψεις μας και το σκεπτικό μας και πάνω από τις ενστάσεις πρέπει να βάλω τη κομματική συνοχή σε μία εποχή που βαλλόμαστε από παντού και από εχθρούς και από πρώην φίλους. Δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω. Τα είπα και τελείωσε. Πάντα υπάρχουν αυτά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ