Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Εμένα άλλα μου έχει πει -Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται»

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Εμένα άλλα μου έχει πει -Δεν έχω καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται»

Τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, αναφορικά με το ενδεχόμενο επανασύνδεσή τους, κλήθηκε να σχολιάσει η Εύη Βατίδου, η οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται ο πρώην σύζυγός της.

Υπενθυμίζεται ότι, ο γνωστός ποινικολόγος, μιλώντας προ ολίγων ημερών επί του θέματος, είχε τονίσει ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο επανασύνδεσης με την πρώην σύζυγό του, ενώ σημείωσε και ότι οι σχετικές δηλώσεις της του δημιουργούν πρόβλημα στη σχέση του.

Ωστόσο, όταν η Εύη Βατίδου ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του «Happy Day» για το αν ενοχλήθηκε από τις συγκεκριμένες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, η ίδια απάντησε ότι «εμένα άλλα μου έχει πει».

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει

Ειδικότερα, η Εύη Βατίδου, απαντώντας στο αν ενοχλήθηκε από τις πρόσφατες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, είπε: «Όχι, γιατί εμένα άλλα μου έχει πει. Δεν με πείραξε, δεν έγινε και κάτι. Δημόσια έκανε κάποια δήλωση και έχει κάποιον λόγο για να έκανε. Γιατί όποτε κάνει δηλώσεις, είναι πάρα πολύ συγκεκριμένος και ξέρει πάρα πολύ καλά τι λέει και κάτι έχει στο μυαλό του. Ναι, έχει υπάρξει επανασύνδεση, υπό την έννοια ότι έχουμε βρεθεί πιο κοντά σε σχέση με πριν. Αυτό είναι».

«Δεν έχουμε καταλάβει σε ποια σύντροφό του αναφέρεται. Μήπως να βάλουμε στο silver alert μία αγγελία ότι ψάχνουμε μία υψηλοτάτου επιπέδου; Δεν έχω καταλάβει, να σας πω την αλήθεια. Θα μου πει, κάποια στιγμή. Πριν κάνει ο Αλέξης αυτή τη δήλωση, ήξερα ότι δεν υπάρχει σύντροφος. Μου είχε πει ότι είχε χωρίσει. Μπορεί να συμβεί, κάποιος άνθρωπος να χωρίσει και να τα ξαναβρεί. Οπότε, εκείνον πρέπει να ρωτήσετε και όχι εμένα», συνέχισε η ίδια.

«Θα ήθελα να τον ρωτήσετε, αφού μας λέει ότι κάποιος του στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο συμβάν, τότε εγώ αυτά τα 22 χρόνια τι κάνω; Τον βλέπω ευτυχισμένο τον τελευταίο καιρό και αυτό κάνει πολύ καλό και σε εμένα και στα παιδιά μας», πρόσθεσε ακόμη η Εύη Βατίδου.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ