Χατζημάρκος για Ρόδο: Έχουμε χτυπηθεί από εμπρηστές -Υπάρχουν μαρτυρίες για συγκεκριμένες ώρες-μέρη

Χατζημάρκος για Ρόδο: Έχουμε χτυπηθεί από εμπρηστές -Υπάρχουν μαρτυρίες για συγκεκριμένες ώρες-μέρη

Για εμπρησμό μιλούν άπαντες στο νησί της Ρόδου, αναφορικά με τα δεκάδες μέτωπα φωτιάς που ξεπηδούσαν από το «πουθενά» κι έχουν καταστρέψει τεράστιες εκτάσεις.

Ανάμεσα σ' αυτούς κι ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος μίλησε για την τραγική εικόνα στην οποία έχει περιέλθει το νησί των Ιπποτών κι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το καταστροφικό έργο της πύρινης λαίλαπας.

«Χθες μόνο τα μέτωπα ήταν 12» είπε ο κ. Χατζημάρκος δίνοντας έτσι την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί στο νησί για το ενδεχόμενο εμπρησμού.

«Δεν είναι θέμα στοιχείων πια, υπάρχουν μαρτυρίες πολλών ανθρώπων που μιλούν για εμπρησμούς. Έχουμε χτυπηθεί. Μιλάνε για συγκεκριμένες ώρες, σε συγκεκριμένα σημεία για συγκεκριμένες καταστάσεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζημάρκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση με τους τουρίστες στη Ρόδο

Αναφορικά με το μέτωπο που καίει τώρα στο Βάτι, το οποίο εκκενώνεται, χαρακτήρισε την κατάσταση πολύ δύσκολη.

Σε ό,τι αφορά στους τουρίστες, ο περιφερειάρχης διαβεβαίωσε ότι στο νησί, η κατάσταση είναι απολύτως ομαλοποιημένη. Πρόσθεσε δε ότι έχουν μείνει λιγότεροι από 200 στα κέντρα φιλοξενίας και φεύγουν και οι τελευταίοι και κατέληξε τονίζοντας ότι το νησί μπορεί να υποδέχεται κανονικά τουρίστες.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ