Σπέτσες: Θα συνεχιστούν και αύριο οι παρουσιάσεις -Μετά τις 9 το δείπνο, τα δώρα που έλαβαν οι βουλευτές

Σπέτσες: Θα συνεχιστούν και αύριο οι παρουσιάσεις -Μετά τις 9 το δείπνο, τα δώρα που έλαβαν οι βουλευτές

Σε εξέλιξη βρίσκεται η σημερινή δεύτερη ημέρα της σύσκεψης των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες.

Μάλιστα, παρά τις αντίθετες πληροφορίες, η σύσκεψη θα συνεχιστεί και αύριο το πρωί μέχρι τις 11 με 12 το μεσημέρι και ακολούθως θα αναχωρήσουν για Αθήνα οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Λόγω του καιρού που αναμένεται αύριο στον Αργοσαρωνικό, όπου προβλέπεται να πνέουν εξαιρετικά δυνατοί άνεμοι, υπήρχαν οι πληροφορίες ότι θα γίνει μια προσπάθεια οι παρουσιάσεις να γίνουν όλες σήμερα έτσι ώστε οι βουλευτές να αποχωρήσουν αύριο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχιστούν κανονικά και αύριο και ακολούθως θα γίνει η αναχώρηση.

Οι σημερινές παρουσιάσεις με τα powerpoint των βουλευτών για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήταν πολλές και παρότι όλες προβλεπόταν να ήταν σύντομες -με εξαίρεση αυτή για τον τομέα της Οικονομίας. Μεταξύ πολλών, εκ των οποίων πολλές σε κρίσιμους τομείς όπως η Παιδεία, η Υγεία, η Εξωτερική Πολιτική και άλλες, ήταν και αυτή για την επικοινωνιακή αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ μέσω των social media. Η παρουσίαση έγινε από την συνεργάτη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Δώρα Τζαμπάζη.

Μόλις ολοκληρωθεί η σημερινή σύσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στις 9 το βράδυ περίπου, ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραθέσει δείπνο στους βουλευτές του σε παρακείμενο εστιατόριο. Αρχικά είχε επιλεγεί διάσημη ταβέρνα του νησιού ωστόσο, λόγω καιρού δεν είναι δυνατόν να μεταβούν για δείπνο εκεί και έτσι επιλέχθηκε εστιατόριο «Το νερό της Αγάπης» κοντά στην οικία Κασσελάκη.

Εντωμεταξύ νωρίτερα σήμερα, στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη έφθασε το γνωστό βανάκι που όμως αυτή τη φορά δεν μετέφερε τους βουλευτέ, αλλά τσάντες με δώρα για τους βουλευτές. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δώρο που έστειλε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο αντιδήμαρχος των Σπετσών. Οι τσάντες περιείχαν ένα βιβλίο με την ιστορία του νησιού, ένα κουτί με τοπικά γλυκά και ένα αναμνηστικό.

Νωρίτερα, η δήμαρχος του νησιού είχε στείλει μια ανθοδέσμη στον Στέφανο Κασσελάκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ